Persondata

behandling af persondata

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er: Dansk Mobil Beton Borup A/S, Bækgårdsvej 78, 4140 Borup

Dansk Mobil Beton

Hos Dansk Mobil Beton A/S leverer vi alle de gængse betontyper til byggeriet – lige fra det lille terrasseprojekt hos den private husejer til storentreprenørernes bygge- og anlægsprojekter.

70 40 41 40

info@danskmobilbeton.dk

‘Personlige oplysninger’ dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. 
Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads. 

Hvilke informationer gemmer vi?

Du kan sagtens besøge www.danskmobilbeton.dk uden at vi indsamler andre personoplysninger om dig end din IP-adresse, som nærmere beskrevet i vores cookie-policy. Men hvis du handler hos os via vores ordremodtagelse, har vi brug for nogle oplysninger, så vi kan håndtere og levere din ordre. Her er tale om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. 
Vi indsamler og behandler oplysningerne, hvis du vil foretage køb, sende os en forespørgsel på mail eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og gemmer kun oplysninger med dit samtykke eller med baggrund i opfyldelse af en aftale om køb af vores produkter eller til at forfølge vores legitime interesser. Vi indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger og til brug for markedsføring, herunder markedsføring på sociale medier. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål. 

Hvem giver vi informationer til?

Vi videregiver kun personoplysninger til interne afdelinger og betroede samarbejdspartnere. 
Videregivelse sker i relation til levering af betonen m.v. og udsendelse af nyhedsbreve (MailChimp). Dansk Mobil Beton A/S videregiver kun personoplysninger til andre, for eksempel misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel overfor virksomheden eller dele heraf. 

For at kunne optimere www.danskmobilbeton.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, for eksempel for at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest. 
Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. 

Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.danskmobilbeton.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html
Bortset fra de ovenstående tilfælde, så udleverer Dansk Mobil Beton A/S ikke data om dig og vores kunder til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger persondata. 

Hvor gemmer vi dine oplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Dansk Mobil Betons vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Dansk Mobil Beton A/S og gemmes i 12 måneder. Dog gemmes oplysninger i forbindelse med købstransaktion i fem år efter transaktionen og e-mail adresse gemmes i indtil 3 år efter framelding af nyhedsbrev, hvorefter oplysningerne slettes. 
Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor. Hvis du har givet tilladelse til, at vi må sende nyhedsbreve til din e-mail adresse, gemmes din e-mail adresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet, hvilket du til enhver tid kan gøre. 

Adgang til oplysningerne

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. 
Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@danskmobilbeton.dk
Du har også ret til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mail adresse.

Cookies

Udover de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, så bruger www.danskmobilbeton.dk også cookies. 

Kontakt

Dansk Mobil Beton A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: 
E-mail: info@danskmobilbeton.dk  
Telefon:  +45 70 40 41 40

Ønsker du at klage over vores behandling af din personoplyning, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk