Video

Vi har INGEN

Når der skal laves anlægsarbejde i forbindelse med større brolægningsentrepriser, kan det være en stor fordel at have sit eget betonværk på pladsen. Det var for eksempel tilfældet, da Dansk Mobil Beton A/S leverede 13 m3 kantstensbeton en efterårsdag i 2018 i forbindelse med etableringen af nogle nye trafikanlæg på Christiansborg Slotspark. 

Beton til christiansborg Slotsplads

Se hvordan én af vore store mobile mixere løste opgaven

Hvis der er langt fra opstillingsstedet til brugsstedet eller der er tale om et svært tilgængeligt sted, er det ofte løsningen at anvende en betonpumpe i forbindelse med udlægning af betonen. 
Hos Dansk Mobil Beton har vi egen pumpeafdeling, så vi altid er i stand til at betjene vores kunder med den rigtige pumpe til opgaven.
Se  hvordan det fungerer i praksis, når vi pumper 13 m3 beton i forbindelse med en tilbygning i Virum. 

Betonpumpning

Se hvordan det fungerer i praksis

I forbindelse med renoveringen af en gammel herskabsvilla i Hellerup, skulle der støbes nye gulve en tidlig morgen i januar 2017. 
Normalt vil man ikke kunne støbe, når temperaturen ligger under 5 grader, men selvom termometret sagde -5 grader, var det ikke noget problem for mixeren fra Dansk Mobil Beton. Det indbyggede oliefyr sikrer nemlig, at ingredienserne varmes op i forbindelse med fremstillingen af betonen. Temperaturen på den færdigblandede beton nåede således over 20 grader og kunne uden problemer fordeles.

Støbning i frostvejr

intet problem for Dansk mobil beton a/s

Se hvordan vi leverer 15 m3 friskblandet vibreringsfri beton til nyt gulv i en villa i Dragør. 
Betonen blev leveret en tidlig morgen i oktober af 2 biler fra Dansk Mobil Beton og pumpet over el-ledningerne ind til selve støbestedet.

levering af beton til nyt gulv

dansk mobil beton a/s